V&V in Stad in Bedrijf

02-Jan-2015

In het Stad in Bedrijf Businessmagazine mei 2016 nummer 5 een artikel over onze dienstverlening.

V&V FLEX BIEDT FLEXIBELE MAATWERKOPLOSSINGEN

 

V en V Personeelsdiensten ontzorgt werkgeversSinds de oprichting in het voorjaar van 2012 is V&V Personeelsdiensten zich steeds meer gaan richten op bedrijven met medewerkers, die geconfronteerd worden met gezondheidsklachten en hierdoor eigen werk niet meer kunnen verrichten. De organisatie beschikt over specialistische kennis over de steeds complexere regelgeving voortkomend uit de Wet Poortwachter(1e en 2e spoor) en Participatiewet.

De professionele werkwijze van de organisatie heeft in oktober 2014 tot het keurmerk ‘Blik Op Werk’ geleid. Dit certificaat garandeert de basiskwaliteiten en betrouwbaarheid van de organisatie en werkwijze van de medewerkers. Uit onderzoek is gebleken, dat werkgevers de aanpak belonen met het cijfer 8.3 en de diverse cliëntgroepen belonen de organisatie met een 8. 

V&V Personeelsdiensten is actief in de regio’s : Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Lelystad en Almere. V&V personeelsdiensten wordt door het UWV als een erkende jobcoach organisatie ... Download hier het gehele artikel: V&V Ontzorgt werkgevers

 


  
  
{module_referreraddress,,Vorige pagina}