Wajong en Doelgroepenregister

21-Feb-2017

Regelmatig hebben wij leuke vacatures, speciaal voor mensen met een Wajong-status of een registratie in het Doelgroepenregister. Een gecertificeerde jobcoach van V&V Personeelsdiensten biedt begeleiding op de werkplek, zodat ondanks een eventuele arbeidsbeperking de werknemer de functie toch goed kan uitvoeren. 

Wat doet een jobcoach? 

Indien van toepassing speelt de jobcoach een grote rol in de introductie bij uw nieuwe werkgever. De jobcoach zal ervoor zorgen dat iedereen weet wat ze van elkaar kunnen verwachten. Op de werkvloer ondersteunt de jobcoach u met vakinhoudelijke vaardigheden, met andere woorden de uitvoering uw functie. Daarnaast is er ook veel aandacht voor werknemersvaardigheden, zoals communiceren met collega’s en leidinggevende, werkritme ontwikkelen en structuur aanbrengen in het werk.

Meer informatie? 

Meer informatie over deze dienst vindt u hier. U kunt ook altijd contact opnemen via ons telefoonnummer 0341-764090 of via e-mail info@venvpersoneelsdiensten.nl. 

Vacatures 

Klik hier voor een actueel overzicht van onze vacatures. Geen vacature die bij u past, maar wel beschikbaar? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

 

Heeft u geen Wajong-status of registratie in het Doelgroepenregister, maar bent u wel op zoek naar een nieuwe werkplek? Ook dan hebben wij mogelijkheden voor u! Kijk op www.venvflex.nl voor ons actuele aanbod van reguliere vacatures. 

 

   
  
{module_referreraddress,,Vorige pagina}