V&V Personeelsdiensten breidt haar diensten uit en richt zich nu ook op uitzenden, onder de naam V&V Flex.

Klik hier voor een overzicht van de vacatures van V&V Flex. 

V&V Flex vormt met haar dienstverlening op het gebied van uitzenden, detacheren en payrolling een belangrijk onderdeel van V&V Personeelsdiensten.
V&V Personeelsdiensten biedt een breed spectrum van dienstverlening aan op het gebied van re-integratie, jobcoaching, outplacement en overige personeelsdiensten.

DE JUISTE MATCH
Vanuit deze achtergrond kan V&V Flex een uitstekende inschatting maken van de functie-eisen en de werkplek van de opdrachtgever. Bovendien hebben wij een goede kennis van de competenties en vaardigheden van onze kandidaten en hun persoonlijke situatie. Wij zijn dus als geen ander in staat om de juiste match te maken tussen u als werkgever en één van onze kandidaten.

ONS NETWERK EN KENNIS TER ZAKE
Daarnaast beschikt V&V Flex over een uitgebreid en kwalitatief sterk netwerk in de regio. De Veluwe is onze thuisbasis; wij kennen de markt als geen ander. Wij kunnen putten uit een uitgebreid kandidatennetwerk en hebben vele ingangen bij organisaties, bedrijven en (gemeentelijke) instanties. Door onze grondige kennis van de wet- en regelgeving ter zake, kunnen wij u als werkgever maximaal ontzorgen.

ONZE AANPAK
Onze aanpak kan omschreven worden als betrokken, pragmatisch én deskundig. Wij houden van korte lijnen en een transparante werkwijze. Samen met onze opdrachtgevers werken wij altijd aan het beste resultaat. Ook kunnen wij u als werving- en selectiespecialist en aanbieder van jobcoaching- en outplacement services, diverse diensten aanbieden, om te voorzien in uw eventuele aanvullende wensen. Onze werkwijze is bewezen succesvol. Concreet en snel aan de slag en een duurzame samenwerkingsrelatie, dat is wat u van ons kunt verwachten.

DE VOORDELEN  VAN V&V FLEX OP EEN RIJ
> Persoonlijke en betrokken aanpak
> Aantrekkelijke uitzend- en payrolltarieven
> Uitstekend inzicht in de werkplek en functie-eisen
> Goede kennis van de kandidaat en zijn mogelijkheden
> Perfecte match tussen werkgever en werknemer
> Sterk regionaal netwerk
> Uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving

V&V FLEX, UW OPLOSSING
Wij zijn er van overtuigd dat V&V Flex dé oplossing is voor uw behoefte aan flexibel personeel. Onze inspiratie en energie vinden wij in de uitdaging die u ons biedt en wij maken dat graag samen met u waar!

CONTACT
U kunt, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen indien u vragen heeft, meer informatie over onze dienstverlening wilt of een afspraak met ons wilt maken.

Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder!