Re-integratiedienst Naar werk

Voor klanten met een ZW- of AG-uitkering die in staat zijn om te werken, bieden wij de dienst ‘naar werk’ aan. We gaan samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat u het werk weer kunt hervatten. Dit kan in dienstverband zijn of als zelfstandig ondernemer.

Kennismaking
Voor een goed verloop van het traject is het belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen u en onze consultant. Daarom vindt er eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats, zodat men elkaar leert kennen en de huidige situatie goed in beeld wordt gebracht.

Re-integratieplan
Indien er na de kennismaking sprake blijkt te zijn van een match, wordt er een re-integratieplan opgesteld. Hierin komen zowel de bevindingen van het kennismakinggesprek als van UWV te staan. Er wordt beschreven op welke manier er gewerkt wordt aan het eindresultaat: u kunt, eventueel na het volgen van scholing, het werk hervatten in dienstverband of als zelfstandig ondernemer.

Begeleiding
De begeleiding die geboden wordt is afhankelijk van uw situatie. Mogelijke onderdelen zijn het opstellen van het Curriculum Vitae, het schrijven van sollicitatiebrieven, sociale media en het volgen van een sollicitatietraining. 

Meer informatie
Voor meer informatie over ‘naar werk’ kunt u altijd contact met ons opnemen. 
U kunt bellen naar 0341-764090 of een e-mail sturen naar info@venvpersoneelsdiensten.nl

 

Contact