Re-integratie 1e en 2e spoor

U bent momenteel niet in staat om uw functie (volledig) uit te voeren. Onze arbeidsdeskundige zal samen met u, de werkgever en de bedrijfsarts bekijken welke beperkingen er zijn en zal vervolgens, door middel van een arbeidsdeskundig onderzoek, de resterende mogelijkheden in kaart brengen. Op deze manier kan er een vertaalslag gemaakt worden naar de mogelijkheden binnen het huidige bedrijf.

Wat is een 1e spoor traject? 
Als blijkt dat u bij uw huidige werkgever weer kan re-integreren, spreken we van re-integratie 1e spoor. Dit kan zijn binnen de eigen functie (bijvoorbeeld door een aanpassing van de werkplek) of op een andere functie binnen het bedrijf.

Wat is een 2e spoor traject?

Indien er bij uw huidige werkgever geen passende mogelijkheden zijn voor u om het werk weer te hervatten, wordt bekeken welke re-integratiemogelijkheden er nog resteren. Er wordt onderzocht of er wellicht een functie gevonden kan worden buiten de huidige organisatie. In dat geval spreken we van re-integratie 2e spoor.

Begeleiding
Voor begeleiding tijdens een 1e of 2e spoor traject bent u bij V&V Personeelsdiensten aan het juiste adres. De gedegen uitvoering van onze dienstverlening bevordert uw re-integratie. 

Meer informatie
Voor meer informatie over een 1e of 2e spoor traject kunt u altijd contact met ons opnemen.
U kunt bellen naar 0341-764090 of een e-mail sturen naar info@venvpersoneelsdiensten.nl

 

Contact