Outplacement

Wanneer u niet meer kunt/wil terugkeren in de oude functie, kan outplacement een oplossing bieden. Onze consultants begeleiden u in dit traject naar een nieuwe werkplek.

Het verloop van een outplacementtraject bestaat uit de volgende fasen:

De diagnosefase
Ten grondslag aan het outplacementtraject ligt onze visie dat, voorafgaand aan een succesvolle plaatsing, een helder beeld moet ontstaan van u als werknemer. Uw competenties, interesses en eventuele beperkingen worden uitvoering in kaart gebracht.

De jobfindingfase
Vervolgens wordt in de jobfindingfase gericht op zoek gegaan naar passende vacatures. Hierbij staat ons zeer uitgebreide netwerk centraal. Uiteraard wordt ook gekeken naar uw eigen netwerk. Er is in deze fase veel aandacht voor het Curriculum Vitae, sociale media en de sollicitatiebrief, om zo uw kansen te vergroten.

Daarnaast behoort ook een sollicitatietraining tot de mogelijkheden. Meer informatie over deze training vindt u op deze pagina.

Nazorg
Vanzelfsprekend stopt onze dienstverlening niet wanneer een nieuwe werkplek gevonden is. Wij zullen u ook begeleiden bij de indiensttreding bij de nieuwe werkgever. Denk hierbij aan de afronding met uw oude werkgever, maar ook voor over bijvoorbeeld het nieuwe contract staan wij voor u klaar.

Meer informatie
Voor meer informatie over outplacement kunt u altijd contact met ons opnemen.
U kunt bellen naar 0341-764090 of een e-mail sturen naar info@venvpersoneelsdiensten.nl

Contact