Re-integratie 1e en 2e spoor

Uw werknemer is momenteel niet in staat om zijn/haar functie (volledig) uit te voeren. Onze arbeidsdeskundige zal samen met u, de werknemer en de bedrijfsarts bekijken welke beperkingen er zijn en zal vervolgens, door middel van een arbeidsdeskundig onderzoek, de resterende mogelijkheden in kaart brengen. Op deze manier kan er een vertaalslag gemaakt worden naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Wat is een 1e spoor traject?
Als blijkt dat de werknemer binnen uw bedrijf weer kan re-integreren, spreken we van re-integratie 1e spoor. Dit kan zijn binnen de eigen functie (bijvoorbeeld door een aanpassing van de werkplek) of op een andere functie binnen uw bedrijf.

Wat is een 2e spoor traject?
Indien er binnen uw bedrijf geen passende mogelijkheden zijn voor de werknemer om het werk weer te hervatten, wordt bekeken welke re-integratiemogelijkheden er nog resteren. Er wordt onderzocht of er wellicht een functie gevonden kan worden buiten uw eigen organisatie. In dat geval spreken we van re-integratie 2e spoor.

Begeleiding
Voor begeleiding tijdens een 1e of 2e spoor traject bent u bij V&V Personeelsdiensten aan het juiste adres. V&V Personeelsdiensten kent alle verplichtingen van de wet tot in detail. De gedegen uitvoering van onze dienstverlening verkleint het risico op een loonsanctie van het UWV aanzienlijk.

Meer informatie

Voor meer informatie over een 1e of 2e spoor traject kunt u altijd contact met ons opnemen.
U kunt bellen naar 0341-764090 of een e-mail sturen naar info@venvpersoneelsdiensten.nl

 

Contact