Iets moois neerzetten met Jack Doggies

Iets moois neerzetten met Jack Doggies

Beheerder - 07-May-2024

‘Onze medewerkers stralen plezier uit in het werk dat ze doen’

Jack Doggies is een vooruitstrevend, jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het verpakken van luxe hondensnacks. Dit verpakken gebeurt zowel met de hand als met verpakkingsmachines. De kracht van Jack Doggies ligt voornamelijk bij het personeel dat in dienst is.

Theo Gerrits: ‘Onze medewerkers zijn allemaal zeer gemotiveerd en stralen plezier uit in het werk dat zij doen. Al onze medewerkers hebben een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij komen soms rechtstreeks van (zmlk) school of ze zijn ingestroomd vanuit hun re-integratietraject maar komen ook gewoon voor een passende baan.

Bij Jack Doggies willen we vertrouwen in elkaar opbouwen en een ieder in zijn of haar waarde laten, ongeacht de eventuele problematiek die de medewerker met zich meedraagt. Wij kijken naar de mogelijkheden van onze medewerkers en begeleiden hen op individuele behoeftes om het werkproces zo vlekkeloos en vooral op een prettige manier te laten verlopen.’

Jobcoaching

‘Bij Jack Doggies werken we nauw samen met de gemeente, V&V Personeelsdiensten, Inclusief Groep en zmlk-scholen in de regio. Al onze medewerkers hebben een persoonlijke jobcoach die hen begeleiden in het werkproces. Robert Doorenspleet van V&V Personeelsdiensten is een van de jobcoaches. Hij begeleidt met veel plezier en toewijding onze medewerkers. Robert neemt voor alle medewerkers voldoende tijd. De gesprekken en begeleiding gaan over zowel werk gerelateerde onderwerpen als ook persoonlijke ontwikkelingen. 

Het doel van Jack Doggies is om samen met de medewerkers iets moois neer te zetten. We streven naar groei van onze medewerkers binnen een toch commerciële setting. Mede met behulp van de inzet van Robert kunnen we dit ook bereiken en zien we regelmatig mensen doorstromen naar een reguliere baan.’